barbaros.i.ö.okulundan gelenler için ssöylüorum ben ilk dayaağımı sosyalcı hasan hüsnü atakandan yedim ondan sonra yazılara fln çalıştım sostan hep 100 fln aldım sonra bariştik
Deniz Bilgin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09
Ayrıca bu tür şeyleri denetlemek bnle sezerin görevi bn bu konu altında bir sorun olmadığını düşünüyorum eğer görevimizi yerine getiremediğimizi düşünüyorsan admine yani buğraya şikayet edebilirsin..
eren Çömez
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 29 Nerden : malatya Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Sınıf Belirtilmemiş Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 30/08/09
yürü be Deniz . Abi kim tutar seni bu arda edwardın aşkı olan başak cullen ben okulumu merak ettim Sezer ve Murat abi saolsunlar merakımı aydınlattılar sorularımda dahil ; bunda kızacak ne var ha sohpet yeri ha burası lütfen okula başlamadan okulun eskileriyle kötü olmayalım diilmi ? başak eğer kırdıysam birilerini ö.dilrrim
SezerBolat Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 532 Yaş : 30 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-D Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/08/08