Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 29 Nerden : méRsinN - MézitLi (Y) Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-F Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 26/07/09
merhaba ben eren çankaya , mersin barbaros ilköğetimden mezun oldum bazı abiler okul korkun dio tırstım biraz doğrumu bide okulun eğitimi öğretmenleri fln iyi mi ? ya bi sorum daha olcak kayıta geldiğimde labarutuvar görmedim labarutuvar fln varmı yani demek istediğim eksiksiz bir okulmu ?
SezerBolat Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 532 Yaş : 30 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-D Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/08/08
Öncelikle benimde mezun olduğum okulumdan yeni okuluna Hoş Geldin .. Okulun eğitimi ve öğretmeni alana iyidir .. Evet doğru görmüşsün okulda labaratuvarımız yoktur malesef sınıflar dışında okulda ekstra olarak bilgisayar sınıfı , konferans salonu ve , kapalı sahası vardır ..
İYİ SENELER .. İYİ FORUMLAR
eren Çömez
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 29 Nerden : malatya Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Sınıf Belirtilmemiş Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 30/08/09
SÖZLERİN VE AÇIKLAMALARIN İÇİN TESEKKURLER ; YA ÇOK SAÇMA BENCE TERCİH YAPMADAN ÖNCE NERDEYSE TÜM LİSELERİ GEZDİM MEHMET SERTTAS ,EYÜP AYGARDA BİLE FİZİK LABLATUVARI VARKEN ; 19 MAYISDA OLMAMASI TALİHSİZLİK DENİLEBİLİR YEMEKHANESİ , KÜTÜPHANESİİ VE KANTİNİ FALANDA MI YOK ?
SORULARIMA CWP WERİRSEN SEVİNİRİM , MEMNUN OLDUM TANISTIGIMA BU ARADA ...
SezerBolat Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 532 Yaş : 30 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-D Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/08/08
Kütüphane , yemekhane ve ayrıyeten kantin tabiki var . Bir tek labaratuvarı yok . Çünkü 19mayıs Anadolu Lisesi eskiden Süper Liseydi ve öğrenci kapatisesi arttığı için sınıf sayısını arttırmşlardı . Eyüp Aygarda daha 2 senelik bir okul Serttaşta aynı şekilde ..
Bende memnun oldum alışırsın okula kafanı yorma
irem akkan Çömez
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-B Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/09/09
Ya aslında bende öyle bişey duydum (: çünkü 250 mezun verip 180 kişi alıp sınıf kapatacaklardı labaratuvar için ama kesn bilmediğim için yanlış bilgi vermiyim dediim (:
irem akkan Çömez
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-B Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/09/09
eyvahh deniz ii diLkte buLnduysa yandın eren aa denizcm bu arada snde abi oLuosn hbrn oLsn hoş biz hiç bi 10,11,12 ye abLa abi demiorz ama aLışırLar yakında
Deniz Bilgin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09