Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 32 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Sınıf Belirtilmemiş Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 03/09/08
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 32 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Sınıf Belirtilmemiş Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 03/09/08
=) allahtan bizim müdür yardımcımız deil ama kenan hocada pis dövüo demir cetvelle x)) az dayağını yemedik
Bunun şaka oLduğunu umuyorum.. Hangi devirde yaşıyoruz ya.. DeğiL müdür yardımcısı okuLun sahibi biLe oLsa , eLini biLe kaLdıramaz...!! Umarım bunda ciddi değiLsindir çünkü böyLe birşeyLe karşıLaşırsam hiç iyi oLmaz..
RespecTR BuqRa KOÇER
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Mezun Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 30/07/08
Aha bakın son senem en fazla 3 defa cetvel yedim ona şükür.
kuTalp Kıdemli Öğrenci
Bana eLLerini dahi kaLdırırLarsa çekecekLeri var.. KendiLeni ne sanıoLar yaaa.. Hangi yüzyıLda yaşıyoruz.. Sizde hakkınızı koruyun yaa...!! Ne hakLa eL kaLdırabiLir..
kuTalp Kıdemli Öğrenci
tmm sakinleş ama bi yandan vurması da ii yoksa disipline gideriz ornek verim bizi batak oynarken yakaladı normalde direk disiplin sucu ama 2 cetvelle kurtulduk .. sigara içerken yakaladı yine cetvelle kurtulduk x))
irem akkan Çömez
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-B Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/09/09
hıc bıse yapamazsn ıncı hocaya karsı onun szn m.yrdımcınz oLmaması ıcn dua edın bnc !
kuTalp Kıdemli Öğrenci
Bana eLLerini dahi kaLdırırLarsa çekecekLeri var.. KendiLeni ne sanıoLar yaaa.. Hangi yüzyıLda yaşıyoruz.. Sizde hakkınızı koruyun yaa...!! Ne hakLa eL kaLdırabiLir..
Başak bu işler sandıgn kadar kolay diil. Bn ortaoklda yemediğim dayağı lisede 1 snede yedim ve ağzınıda açamazsn sn inci hocaya kendini sevdirmeye bak ve şunu sölim bize en çok sahip çıkan inci hoca o yüzden bi saygısızlıkta bulunmazsn snin için ii olr =)
Deniz Bilgin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09