Mersin 19 Mayıs Anadolu Lisesi
|
|
| En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
L Katılımcı Öğrenci
Mesaj Sayısı : 271 Yaş : 31 Nerden : Mersin/Merkez-Pozcu Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-G Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/09/09
| Konu: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Salı 22 Eyl. 2009 - 11:03 | |
| Herkez en beğendiği şarkıların sözlerini yazsın
Lethe - Dark Tranquillity
Give me the drink of the fluid That disintegrates And lend me the sweet balm and blessing Of forgetfulness, empty and strong Lethe Oh, lethe
Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my lethe You are my all
In currents of cobalt You storm through my heart To sever, to puncture The memories that burn Let sweep through the arteries In sharp stabs of pain Your talon-like fingers to kill me again
Steal me, invade me and charge me again For I burn and I shudder Burn with each movement of
So, cleansed through a floodlight I appear, renewed and reforged Caressed by the sweet balm and blessing Of forgetfulness, empty and strong Lethe
Hold me near, my one friend and guide As I drown through your fingers Drown through your love For you are the life I hate You are my
Drag me down, in passionate sighs With the ocean above me And flames in my eyes And grant me a life I can live Without Take me away
Lethe (TR)
Yok eden (Dağıtan, eriten) sıvından ver içmek için bana Ve boş ve güçlü unutkanlığın tatlı merhemini ve lütfunu ödünç ver bana;
Yakın tut beni. (İçten, samimi sarıl bana) Gökyüzünden (Cennetlerden) hızla ayrılırken, Gece boyunca hızla ayrılırken Çöz (Açığa çıkar) yıldızları. Sen, kılıcım ve ipim (Darağacım) olduğun için (Sen) benim lethe'msin.
Kobalt akımlarında Yanan anıları delmek, parçalamak için Kalbime saldırdın sen. Beni tekrar öldürmek için Pençe gibi parmaklarınla Acının keskin bıçak darbeleri içinde Damarlarımı temizle.
Çal beni, al (İşgal et) beni ve yükle (Suçla) beni yine! Yandığım ve (Soğuktan) titrediğim için (...'nın her hareketiyle) her hareketinle yak beni.
Böylece temizlendim bir projektörle. Boş ve güçlü unutkanlığın tatlı merhemi ve lütfuyla Öpülmüş (Okşanmış) Yeniden işlenmiş ve yenilenmiş görünüyorum.
Lethe, Benim tek arkadaşım ve rehberim! Yakın tut beni (İçten, samimi sarıl bana). Senin parmaklarınla boğulurken, Senin aşkınla boğulurken Nefret ettiğim yaşam sen olduğun için (Sen) benim lethe'msin.
Gözlerimdeki alevlerle ve üstümdeki okyanusla Tutkulu özlemlerde (İç geçirme) sürükle beni! Ve bana (...'sız) sensiz yaşayabileceğim bir hayat bağışla!
Sweet Child O' Mine - Guns N' Roses
She's got a smile that it seems to me Reminds me of childhood memories Where evrything Was as fresh as the bright blue sky Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I stared too long I'd probably break down and cry
Sweet child o' mine Sweet love of mine
She's got eyes of the bluest skies As if they thought of rain I hate to look into those eyes And see an ounce of pain Her hair reminds me of a warm safe place Where as a child I'd hide And pray for the thunder And the rain To quietly pass me by
Sweet child o' mine Sweet love of mine
Where do we go Where do we go now Where do we go Sweet child o' mine
Sweet Child O' Mine (Tatlı Bebeğim Benim)
Onun öyle bir gülüşü var ki Bana masmasvi gökyüzü kadar güzel olan çocukluk anılarımı hatırlatıyor. Artık yüzünü ne zaman görsem O yüz alıp beni yine "o" güzel yerlere götürür, Ve eğer daha fazla ondan gözümü ayırmazsam Muhtemelen çöküp,ağlayacağım
(Woahhh) tatlı bebeğim benim. (Woahhh oh oh oh) tatlı sevgilim benim..
Onun öyle gözleri var ki Maviliğini en mavi göklerden çalmış!!! Ama o gökler yağmur ile doluysa İşte o zaman o maviliklere bakmaktan nefret ediyorum. Bakıpta zerre kadar acı görmeyi..
O saçları yok mu,bana sımsıcak ve güvenli bir yeri andırıyor! Küçük bir çocuk olup saklanabileceğim... Yağmura ve şimşeğe,bana dokunmadan geçmeleri için dua edebileceğim bir yeri...
(Woah oh oh oh) tatlı bebeğim benim (Woah oh oh oh) tatlı sevgilim benim (Woah oh oh oh) tatlı bebeğim benim (Woah oh oh oh) tatlı sevgilim benim
Nereye gidiyoruz! Nereye gidiyoruz? Nereye gidiyoruz? Nereye gidiyoruz? Tatlı bebeğim benim..
Welcome To The Jungle - Guns N' Roses
Welcome to the jungle We've got fun 'n' games We got everything you want Honey, we know the names We are the people that can find Whatever you may need If you got the money, honey We got your disease
In the jungle Welcome to the jungle Watch it bring you to your Knees, knees I wanna watch you bleed
Welcome to the jungle We take it day by day If you want it you're gonna bleed But it's the price you pay And you're a very sexy girl That's very hard to please You can taste the bright lights But you won't get them for free In the jungle Welcome to the jungle Feel my, my, my serpentine I, i wanna hear you scream
Welcome to the jungle It gets worse here everyday Ya learn ta live like an animal In the jungle where we play If you got a hunger for what you see You'll take it eventually You can have anything you want But you better not take it from me
And when you're high you never Ever want to come down, yeah!
You know where you are You're in the jungle baby You're gonna die In the jungle Welcome to the jungle Watch it bring you to your Knees, knees In the jungle Welcome to the jungle Feel my, my, my serpentine In the jungle Welcome to the jungle Watch it bring you to your Knees, knees In the jungle Welcome to the jungle Watch it bring you to your It' gonna bring you down-ha!
Welcome To The Jungle (Ormana Hoş Geldin)
Ormana hoş geldin,eğlenceli oyunlarımızı var İstediğin her şey var tatlım,isimleri biliyoruz Ne tür olursa,ihtiyaç duyabildiğinde bulabileceğin insanlarız Eğer parayı sen aldıysan tatlım,hastalığını biz aldık Ormanda Ormana hoş geldin Dikkat et, dize gel(Seni dizlerine getir) * Kanadığını görmek istiyorum
Ormana hoş geldin,günden güne alıyoruz,kazanıyoruz Eğer onu istiyorsan kanayacaksın ama o senin ödediğin bedeldir. Ve sen memnun etmesi çok zor olan seksi bir kızsın Parlak ışıkları tadabilirsin,fakat onları bedavaya almayacaksın
Ormanda Ormana hoş geldin Hisset benim yılansılığımı(Yılan gibiliğimi) * Çığlığını duymak istiyorum
Ormana hoş geldin,burası her gün daha da kötüleşir Bir hayvan gibi yaşamayı öğrenirsin,oynadığımız ormanda Gördüğün için bir açlığın varsa,sonunda onu alacaksın İstediğin her şeye sahip olabilirsin,fakat onu benden daha iyi alamazsın
Ormanda Ormana hoş geldin Dikkat et, dize gel (Seni dizlerine getir) * Kanadığını izlemek istiyorum
Ve yükseldiğinde asla düşmeyi istemezsin Nerde olduğunu biliyor musun?ormandasın bebeğim Öleceksin
Ormanda Ormana hoş geldin Dikkat et,dize gel(Seni dizlerine getir) * Ormanda Ormana hoş geldin Hisset benim yılanlığımı Ormanda Ormana hoş geldin Dikkat et | |
| | | Deniz Bilgin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Salı 22 Eyl. 2009 - 21:11 | |
| Hasta Siempre
Aprendimos a quererte Desde la historica altura Donde el sol de tu bravura Le puso cerco a la muerte
Estribillo: Aqui se queda la clara La entraniable transparencia De tu querida presencia Comandante Che Guevara
Tu mano glorioso y fuerte Sobre la historia dispara Cuando todo Santa Clara Se despierta para verte
Estribillo
Vienes quemando la brisa Con soles de primavera Para plantar la bandera Con la luz de tu sonrisa
Estribillo
Tu amor revolucionario Te conduce a nueva empresa Donde esperan la firmeza De tu brazo libertario
Estribillo
Seguiremos adelante Como junto a ti segimos Y con Fidel te decimos Hasta Siempre, Comandante
(Carlos Puebla-1967)
Sonsuza Dek
O tarihi günlerden bu yana Yer etti içimize senin sevgin Parladığı yerde yiğitlik güneşin Ölüm bir çelenk kondurdu başına
Nakarat: O aydınlık durur hala Yürekleri saran ışıltısıyla Bağlıdır senin sevgili varlığına Kumandan Che Guevara
Vuruyorsun tarihin içinden Şanlı ve güçlü yumruğunla Bütün Santa Clara düşüp yollara Seni görmek isterken
Nakarat
Gelirsin bahar güneşiyle Tutuşturduğun meltemle Gelirsin bayrağımızı dikmeye Ve bir ışık gülüşünde
Nakarat
Devrim aşkıyla yanan yüreğin Götürür yeni bir hedefe seni Orda bekler hep birileri Kurtarsın diye güçlü ellerin
Nakarat
Yolundayız hiç durmadan Birleşmiş seni izliyoruz Fidel'le birlikte bak söylüyoruz: Sonsuza dek ey Kumandan! | |
| | | L Katılımcı Öğrenci
Mesaj Sayısı : 271 Yaş : 31 Nerden : Mersin/Merkez-Pozcu Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-G Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/09/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Salı 22 Eyl. 2009 - 21:25 | |
| | |
| | | Deniz Bilgin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Salı 22 Eyl. 2009 - 22:21 | |
| ewt çok beğendigim bi şarkı.. | |
| | | elifsukoçak Miss Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 505 Yaş : 29 Nerden : Mersin / Mezitli Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Mezun Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Paz 4 Ekim 2009 - 8:09 | |
| ŞEBNEM FERAH - ÇAKIL TAŞLARI benim çakıl taşlarım var irili ufaklı kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım çakıl taşlarım var her yerden topladığım boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım
benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı taktığım zamanlarda içini gösteren adeta
sen hiç 'hiç' oldun mu, birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen?
benim hiç boyanmamış dört duvarım var çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim benim hiç yıkılmamış duvarlarım var dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta
sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen?
benim bir hikayem var sonunu yazmadığım benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım benim umudum var benim umudum benim umudum var benim umudum
sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen?
sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen?
| |
| | | BuRcU Kıdemli Öğrenci
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 29 Nerden : Mersin-merkez_pozcu Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-F Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 02/10/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Çarş. 7 Ekim 2009 - 14:05 | |
| This was never the way I planned Bu asla planladığım şekilde değildi Not my intention niyetim değildi I got so brave, drink in hand çok cesurdum,elimden içki Lost my discretion sağduyumu kaybettim It's not what, I'm used to bu alışkın olduğum bir şey değil Just wanna try you on sadece sende denemek istedim I'm curious for you seni merak ediyorum Caught my attention dikkatimi çektin
I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti The taste of her cherry chapstick tadı kirazlı rujdu I kissed a girl just to try it bir kızı öptüm, sadece denemek için I hope my boyfriend don't mind it umarım erkek arkadaşım için sorun olmaz It felt so wrong çok yanlış hissettirdi It felt so right çok doğru hissetirdi Don't mean I'm in love tonight bu gece aşık olduğumu kastetmiyorum I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti I liked it hoşuma gitti
No, I don't even know your name hayır, ismini bile bilmiyorum It doesn't matter önemli de değil Your my experimental game sen benim deneysel oyunumsun Just human nature sadece insan doğası It's not what, good girls do bu iyi kızların yapacağı bir şey değil Not how they should behave onların nasıl davranması gerektiği gibi değil My head gets so confused kafam çok karışık Hard to obey uyması zor
I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti The taste of her cherry chapstick tadı kirazlı rujdu I kissed a girl just to try it bir kızı öptüm, sadece denemek için I hope my boyfriend don't mind it umarım erkek arkadaşım için sorun olmaz It felt so wrong çok yanlış geldi It felt so right çok doğru geldi Don't mean I'm in love tonight bu gece aşık olduğumu kastetmiyorum I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti I liked it hoşuma gitti
Us girls we are so magical biz kızlar çok büyülüyüz Soft skin, red lips, so kissable yumuşak, tatlı ten, kırmızı dudaklar, çok öpülesi Hard to resist so touchable karşı koyması çok zor,çok dokunası Too good to deny it reddetmek için fazla iyi Ain't no big deal, it's innocent çok önemli değil,masumca
I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti The taste of her cherry chapstick tadı kirazlı rujdu I kissed a girl just to try it bir kızı öptüm,sadece denemek için I hope my boyfriend don't mind it umarım erkek arkadaşım için sorun olmaz It felt so wrong çok yanlış geldi It felt so right çok doğru geldi Don't mean I'm in love tonight bu gece aşık olduğumu kastetmiyorum I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti I liked it hoşuma gitti | |
| | | BuRcU Kıdemli Öğrenci
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 29 Nerden : Mersin-merkez_pozcu Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-F Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 02/10/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Çarş. 7 Ekim 2009 - 14:07 | |
| bu arada şarkı Katty Perry e ait >I Kissed Girl< | |
| | | elifsukoçak Miss Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 505 Yaş : 29 Nerden : Mersin / Mezitli Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Mezun Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Çarş. 7 Ekim 2009 - 14:48 | |
|
En son elifsukoçak tarafından Perş. 3 Şub. 2011 - 8:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Tolga Yaldız Katılımcı Öğrenci
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 29 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-A Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 15/12/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Cuma 25 Ara. 2009 - 20:53 | |
| Basshunter-Now You're Gone
Now you're gone I realize my love for you was strong and I miss you here, now you're gone I keep waiting here by the phone With your pictures hanging on the wall
Now you're gone I realize my love for you was strong And I miss you here, now you're gone I keep waiting here by the phone With your pictures hanging on the wall Is this the way it's meant to be Only dreaming that you're missing me I'm waiting here at home I'll go crazy, now you're gone There's an empty place in my heart without my Anna it will break apart it wont heal it never fades away I will think about you everyday
(Ready for takeoff)
Now your gone I realize my love for you was strong And I miss you here now you're gone I keep waiting here by the phone with your pictures hanging on the wall is this the way its meant to be only dreaming that your missing me I'm waiting here at home I'll go crazy now you're gone
Now you're gone I realize my love for you was strong and I miss you here now you're gone I keep waiting here by the phone with the pictures hanging on the wall is this the way it's meant to be only dreaming that your missing me I'm waiting here at home I'll go crazy now you're gone There's an empty place in my heart without my Anna it will break apart it won't heal, it never fades away I will think about you everyday | |
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 29 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-A Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 15/12/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Cuma 25 Ara. 2009 - 20:54 | |
| Basshunter-Dota
Det är det enda ni gör på dagarna Ni sitter där i Ventrilo och spelar DotA
Vi sitter här i venten och spelar lite DotA I hear you man
Vi sitter här i venten och spelar lite DotA I feel you man
Vi sitter här i venten och spelar lite DotA å pushar på å smeker, med motståndet vi leker Vi sitter här i venten och spelar lite DotA å springer runt å creepar, och motståndet vi sleepar (x5)
Have one on the house Vi sitter här i venten och spelar lite DotA
I hear you man Vi sitter här i venten och spelar lite DotA
I feel you man Vi sitter här i venten och spelar lite DotA
That's more like it Vi sitter här i venten och spelar lite DotA
Excellent choice Vi sitter här i venten och spelar lite DotA
Vi sitter här i venten och spelar lite DotA å pushar på å smeker, med motståndet vi leker Vi sitter här i venten och spelar lite DotA å springer runt å creepar, och motståndet vi sleepar
Let's get it on
Vi sitter här i venten och spelar lite DotA å pushar på å smeker, med motståndet vi leker Vi sitter här i venten och spelar lite DotA å springer runt å creepar, och motståndet vi sleepar (x2)
Don't worry, be happy | |
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Cuma 25 Ara. 2009 - 20:56 | |
| Basshunter-All I Ever Wanted
All I ever wanted, Was to see you smiling. I know that I love you, Oh, Baby why don't you see?
All I ever wanted, Was to see you smiling. All I ever wanted, Was to make you mine I know that I love you, Oh, Baby why don't you see, That all I ever wanted, Was you and me?
All I ever wanted, Was to see you smiling. All I ever wanted, Was to make you mine. I know that I love you, Oh, baby why don't you see, That all I ever wanted, Was you and me?
[drum 'n' bass]
comfort please
I'm so alone, here on my own, And I'm waiting for you to come. I want to be, a part of you, Think of all things we could do.
And everyday, you're in my head, I want to have you in my bed. You are the one, you're in my eyes, All I ever want in my life.
All I ever wanted, Was to see you smiling. All I ever wanted, Was to make you mine. I know that I love you, Oh, baby why don't you see, That all I ever wanted, Was you and me. (x 2 )
((Are you ready?))
[ drum 'n' bass ]
All I ever wanted, Was to see you smiling. All I ever wanted Was to make you mine, I know that I love you, Oh, baby why don't you see, That all I ever wanted Was you and me
all I ever wanted. | |
| | | amy Kıdemli Öğrenci
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Nerden : mersin Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Sınıf Belirtilmemiş Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 15/09/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Çarş. 20 Ocak 2010 - 13:37 | |
| ŞEBNEM FERAH YALNIZ Kim bilir neler neler Geçti başından Kimse böyle yalnız olamaz… Anlat birer birer Tut ellerimden Kimse böyle küskün olamaz
Çizgi çizgi yüzünde Gölgeli gözlerinde Ağır sessizliğinde Neler neler var
Ne hikayeler var… Her bahar öncesinde Kardelene dönüşmeyi Kopmayı koparılmayı anlat
Karanlıkla dans etmeyi Sonra ölüme yatmayı Kahpe dünyayı anlat Anlaaaat..
Titreyen çenemde Dünya devrilmiş Kimse böyle üzgün olamaz Gözlerin dolu dolu
Hayatın da öyle Kimse böyle yorgun olamaz Hep göz pınarında Duran o göz yaşında
Akmaya hazırlanan Neler neler var Ne hikayeler var Her bahar öncesinde
Kardelene dönüşmeyi Kopmayı koparılmayı anlat Karanlıkla dans etmeyi Sonra ölüme yatmayı
Kahpe dünyayı anlat Anlaaat… Uzaklara dalıp gitme Gözlerin de dolmasın
Kimse böyle yanlız olmasın Her bahar öncesinde Kardelene dönüşmeyi Kopmayı koparılmayı anlat
Karanlıkla dans etmeyi Sonra ölüme yatmayı Kahpe dünyayı anlat Anlaaat… | |
| | | Başak CuLLen Miss Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 29 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-B Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri Paz 19 Eyl. 2010 - 19:55 | |
| Zor bir seçim..
Rihanna&Eminem Love the way you lie
Just gonna stand there Sadece orada duracaksınAnd watch me burn Ve yanışımı izleyeceksinBut that's alright Ama sorun değilBecause I like Çünkü hoşuma gidiyorThe way it hurts AcıtışıJust gonna stand there Sadece orada duracaksınAnd hear me cry Ve ağladığımı duyacaksınBut that's alright Ama sorun değilBecause I love Çünkü seviyorumThe way you lie Yalan söyleyişiniI love the way you lie Seviyorum yalan söyleyişini
Sözlerini seviyor değilim ama Rihanna yani
| |
| | | | En Beğendiğiniz Şarkı Sözleri | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |