Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09
Konu: sLmm Millet.. Ptsi 14 Eyl. 2009 - 18:29
Merhaba arkadaşlar bn Deniz Bilgin bu sitenin süper moderotörüyüm lise2 ye geçtim.. Geçen sne 9/B deydm. Eşit ağırlık seçtim ama şuanki sınıfımı bilmiorm, ilkokulu Barbarosta okudum. Bu yıl 2. yılım olacak olmasına rağmen oklda bni tanımayan az kişi vardır.. Basketbol ve badminton oynamayı severim ama futbola fazla ilgim yok =) Site hakkında veya okulla ilgili konularda sorulanız, istekleriniz vs varsa yardımcı olabilirm.. Bna burdan veya özel msj yoluyla ulaşabilirsnz.. Hepinize iyi forumlar.....))))
En son Deniz Bilgin tarafından Perş. 17 Eyl. 2009 - 9:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RespecTR BuqRa KOÇER
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Mezun Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 30/07/08
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Sınıf Belirtilmemiş Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 15/09/09