Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09
Konu: Kopya =) Ptsi 14 Eyl. 2009 - 9:51
seliin. Birinci sorunun cevabını versene -olmaz çalışsaydın. -bak ver yoksa geçen gece bizim evde yaşadıklarımızı anlatırım herkese. -allah belanı versin. *
* -TUUBA 1. soruyu biliyonmu -bilmiyom -2. soruyu -bilmiyom -3 ile 4 ü -bilmiyom -o zaman ne *** yemeye benim önüme oturdun. *
* -ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz. -tamam al. -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişin. *
* -aysun 1. sorunun cevabını söylesene. -önce sen 3 ü söyle ondan sonra. -pislik dur 3 ü selinden alayım. -selin üç üç. -tamam ama sen önce 2 yi söyle. -yaz okuluna kalasıca zilliler. *
* -murat 5. soruyu söylesene -söylerim ama bi şartla. -neymiş lan şartın. -ayşeden ayrılacan. -ırz düşmanı fırsatçı şerrefsizzz. *
* -yasin yaptın mı lan soruları. -yok lan nerdee. -olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye. *
* -sertaç olm ben soruları yapamadım gidiyom lan -nereye gidiyon olm -yaz okuluna nereye olacak. *
* -erdem 1. soruyu versene -yapamadım -2 yi ver ozaman -olm onuda yapamadım. -3 ve 4 ü ver ozaman. -onlarda yok. -o zaman 200 milyon borç ver bana. -ne alaka lan manyak. -olm çıkışta yaz okulunun parasını yatırayım bari. *
* -kazıım -ne vaar? -*** var. alla alla *
* -mehmet bir iki soru söyle -yapamadım -hangilerini yapamadın. -hiçbirini -ulan bu soruların hiçbirini yapmadan nasıl her sınavdan 100 alıyon yalancı peze..k *
* -merveeee. Bugün çook güselsiin. -yemezleer.
* +Siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları. -Hocam vallah kopya çekmiyoruz. +Kopya çekmiyosunuz zaten resmen fotokobi çekiyorsunuz
-ecem 5. soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa -
-harun kağıtları değişek mi la -ben kağıda adımı yazdım artık olmaz -****
(pelin sıraya yazdığı kopyalardan yararlanmaktadır)
-pelin 3 - -sınıfta kalcam bak - naparsan yap lan -hooocaaaamm pelin sıraya.... -sus allahın belası susss 'd' şıkkı -he şöle
* -kopya veriym mi fırat -emrah iyi misin olm sen genelde kopya isterdin -tamam o zaman alışkanlıkları bozmayalım. kopya ver sen -çenemi s****
* -filiz bi kere versene -emrah sınavdayız tenefüste kazan dairesine gel -kızım kopya istemiştim ama bu daha iyi oldu :abaza: -tamam tamam al git başımdan -tenefüste sevişiriz Ayyy görüşürüz diycektim
* *Burnumu tutarsam "B" , Alnımı kaşırsam "A" , Çenemi tutarsam "C" ,Ellerimi ovuşturursam "E" -Eee Ya seçenek "D" ise.. *O zaman s.çtık...........
L Katılımcı Öğrenci
Mesaj Sayısı : 271 Yaş : 31 Nerden : Mersin/Merkez-Pozcu Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-G Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/09/09
Konu: Geri: Kopya =) Ptsi 14 Eyl. 2009 - 9:58
Harika lan bunlar Kazan dairesi öldüm bee
Deniz Bilgin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09
Konu: Geri: Kopya =) Ptsi 14 Eyl. 2009 - 10:06
SezerBolat Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 532 Yaş : 30 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-D Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/08/08
Konu: Geri: Kopya =) Ptsi 14 Eyl. 2009 - 13:50
dehşetü-l vahşet
Konu: Geri: Kopya =) Ptsi 14 Eyl. 2009 - 18:30
xD
MuRaT Co Admin
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 32 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 11-C Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 21/08/09
Konu: Geri: Kopya =) Perş. 17 Eyl. 2009 - 3:05
-Eee Ya seçenek "D" ise.. *O zaman s.çtık........... :D:D
Konu: Geri: Kopya =) Perş. 17 Eyl. 2009 - 8:25
xD
melek trk Kıdemli Öğrenci
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 31 Nerden : pozcu Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 12-F Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 18/08/08
Konu: Geri: Kopya =) C.tesi 19 Eyl. 2009 - 18:28
süpermiş yha bnlar xD
Konu: Geri: Kopya =) C.tesi 19 Eyl. 2009 - 21:11
ewt öleler =)
M.i.Y # ShîzofRén `33 Oyun Download Moderatör
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 29 Nerden : méRsinN - MézitLi (Y) Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-F Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 26/07/09
Konu: Geri: Kopya =) Ptsi 21 Eyl. 2009 - 16:42
haRika yhaa (:
Konu: Geri: Kopya =) Ptsi 21 Eyl. 2009 - 16:46
tşkrler..
Tolga Yaldız Katılımcı Öğrenci
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 29 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-A Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 15/12/09
Konu: Geri: Kopya =) Cuma 25 Ara. 2009 - 21:18
süper gülmekten öldüm
Tolga Yaldız Katılımcı Öğrenci
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 29 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-A Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 15/12/09