Iste erkeklerin anlayamadiklari kadin davranislari..
“Neden, neden, tek tip saç tokasi kullanmazsiniz? Sirf saçlarinizi toplayabilmeniz için binlerce saç lastigi ve toka var. Ufak bir olayi neden bu kadar büyütüyorsunuz?”
“Kadinlar vücutlarindaki tüyleri acili bir sekilde sicak agda ile kökünden alabiliyorken, neden ufak bir böcekten korkar”
“Kizlar ve üzüntü! O bunu dedi, sunu dedi.. Bunu yillarca konusabilirler. Bu tartismayi neden bitirmezler?”
“Her ay yasanan hormonal durumlar öncesinde çok iyiyken, o dönemde neden kavga ediyoruz? Bu olagan durum öncesinde sinirli olmamak için birsey yapamaz mi? Bu dönem öncesinde söyle uyarabilir; "Beni dinleme, muayyen günlerimdeyim?"
"Kadinlar için evlenmek neden erkeklerden daha önemli? Ask yetmiyor mu?"
"Neden tüm ayakkabilar? Kiz kardesimin valizleri sadece ayakkabilarla dolu, o görmeden birkaç tanesini attigim bile oldu. Bu tutku korkutucu gelmiyor mu?"
“Kadinlarin davranislarini anlamiyorum! Ilk üç ay her sey iyi, güzel ve hosken sonrasinda tamamen farklilasiyor.”
“Kadinlar neden söylenen seyi farkli algilamamizi bekliyor. Örnegin ‘maç izleyebilirsin’ dediklerinde izledigimiz zaman, kötü hissediyorlar.”
“Kizlar neden gerçekten, gerçekten hos erkekle birlikte olmak istiyor ve birini bulduklarinda bulusmuyorlar. Tek bir sebebi olabilir bu erkeklerin de ekilebilecegini göstermek.”
“Neden kizlar ilk defa karsilastiklari diger kizlardan hoslanmaz? "
“Neden kadinlar söylemek istediklerini dogrudan anlatmaz, dolandirir. Her zaman birseyler yapmak isterler, ancak sözcüklere dökemezler, söylemezler. Lafi neden dolandirip dururlar anlamiyorum”
Haksız mıyım ?