| Şiir yarışması..!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Başak CuLLen Miss Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 29 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-B Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Şiir yarışması..!! Paz 13 Eyl. 2009 - 15:52 | |
| Herkes şiirLerini yoLLasın bakaLım.. x)
Konu serbesttir.İstediğiniz türde yazabiLirsiniz.. En az 4 kıta oLmaLı.. ŞiirLeri koymak için son gün 29 EyLüL.. Yarışma sonucunu 29 - 36 eyLüL tarihLeri arasında yapacağım anket tarafından beLirLenecek..
Umarım iLgi oLur x)
En son ..**BaŞaK CuLLeN**.. tarafından Ptsi 14 Eyl. 2009 - 16:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
L Katılımcı Öğrenci
Mesaj Sayısı : 271 Yaş : 31 Nerden : Mersin/Merkez-Pozcu Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-G Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/09/09
| |
| |
Warlock Çömez
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 31 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Sınıf Belirtilmemiş Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Paz 13 Eyl. 2009 - 20:52 | |
| Sebepsiz Drama
Tanrının unutulmuşlar tiyatrosunda bir başrolü üstlendik Hem söyledik,hem oynadık, Zorla da olsa.. Seyircisiz,drama sahnesinde, Oyuna getirildik.. Koca bir tepeden baktı bize..güldü.. Ani,sıcak tebessümlerin, Oysa bilemezdik oyun olduğunu.. Sahneyi ateşe verip..kaçamadım.. Küllerimle oynadım,kumdan kaleler gibi.. Külden hayatlar..sözsüz,müziksiz.. Çırpınıp durma aptal insan,senin tanrın yok!..Senin tanrın, Yıllanmış bir şişe şarapçasına döktü hayatını.. Tapılan..terketti.. Dökülen hayatının damlalarını küllerinin üzerine.. Külleri aldı gitti..ve gitti. Figüranları öldürdüm,bu benim kısa filmimdi, sanmışım meğerse.. Değişen şeyler,hiç değişmezmiş.. Ayağa kalktım, Son bir adım,perdeleri kapatmaya.. Sayın tanrı...sen öldün,umutsuzca.. Bizi de öldürdün,yazık.. çok yazık.. Perdeler kapanıyor..küllerimi geri ver.. Ver artık..Lanet olası.. | |
|
| |
L Katılımcı Öğrenci
Mesaj Sayısı : 271 Yaş : 31 Nerden : Mersin/Merkez-Pozcu Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-G Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/09/09
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Paz 13 Eyl. 2009 - 21:58 | |
| Bülbüle Aşiyan
Çocukluğumu büyüttüğün bir kreşti hayalim ve bir notayla depreşen senin, gerçeğimdi mealin... Dehlizinde seksek oynayıp yerimi kaybettiğim yüksek bir uçurumun tümseğiydi ellerin... Birçok ölüm, eşiğinden bir dramla çıkarken ben aynı, haldeyim bu benim rezil rüsva mertebem... Güneş gözünü açarken onca bu yolu matem içinde, benim tasmam ellerinde yüz hatların engebem... Batı mahallesinde sana çıkardı bütün yollar akşamında mehtabın kucaklarında sanrın… Bi şişenin dibinde yüzünü görmeyi neye yorarsın, senin yüzün görenlerde sana inansın tanrım… Tekelci Ahmet usta bu akşamda yapıyor… Hayatımı gazeteye sarıp siyah bi poşete koyuyor... Tutuyorum kolundan sahiline iniyorum ben, gözlerinin rengini içip, cemalini soluyorum...
Nakarat: Benden tek havadis beyaz kanatlarıyla bi güvercin... Senden hep uzakta bu kalbim, içimde kalmadı enerji... Bak ten hapis olur gölgene hepten batarsın, Işık güneşlere kalk gel... Bu berduşu mehtaba bülbüle aşiyan hazır tuzaklara...
Aşıklar parkını arşınla ağzında yalnızlık marşınla kumrular karşında... Bizim çocuk Mersin’de herşeyin farkında, Kafama sıkmak için güzel bi gün aslında... Bahtımda ellerinden tutulmayan çocukluk ve avucumun içinde parmak izleri… Kendimle başbaşa kalamadım sevdada dahi, aşık olup izledim iblisleri, Ooouv... Kimin suçuydu boşver mekanım nezaret evleri, O denli derbeder ki Kadir dedikleri, her bi yalan çıkar ortaya kesin dedikleri Evimin arka bahçesinde kadın cesetleri, bir kevaşe güldüğünde titrer kemikleri... Topukları ezilmiş bi kundurada, babaannemin jahnson çalan gramofonda cemalimi bıraktım...
Nakarat: Benden tek havadis beyaz kanatlarıyla bi güvercin... Senden hep uzakta bu kalbim, içimde kalmadı enerji... Bak ten hapis olur gölgene hepten batarsın, Işık güneşlere kalk gel... Bu berduşu mehtaba, bülbüle aşiyan hazır tuzaklara…
Doruk Özkaya 07.09.08 akşamı. ( Bunu aslında şarkı oalrak yazmıştım..) | |
|
| |
Warlock Çömez
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 31 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Sınıf Belirtilmemiş Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Paz 13 Eyl. 2009 - 22:03 | |
| Bu senin rapçi Grejuvaya verdiğin şarkı değil mi? Ünlü oldu bugünlerde =)) | |
|
| |
L Katılımcı Öğrenci
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Paz 13 Eyl. 2009 - 22:04 | |
| Öyle, bir aralar uğraşırdık =) | |
|
| |
Deniz Bilgin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Ptsi 14 Eyl. 2009 - 11:51 | |
| bncede 8 kıta çok kıta sınırlaması yapmazsn daha çok kişi katılır başak.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 29 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-B Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Ptsi 14 Eyl. 2009 - 16:41 | |
| tamam o zaman en az 4 kıtaya düşürüyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Ptsi 14 Eyl. 2009 - 17:43 | |
| BİRAZ UZUN AMA LÜTFEN OKUYUN..!!
İnsanın warlığını çeken ölüm bile yetmemiş qüzelliğini almaya Kaç kez bir kalbin ezilip tekrar atması beklenebilir ki? Cennetteyim cehhenimin tam ortasında Yanında olduğum her cehennem cennet oluyor bana Yanında olduğum her qece erken doğuyor qüneş Yada sn qüneşim olup aydınlatıyorsun belkide İnsanın herşeyini söküp alan Azrail'in bile qücü yetmemiş seni benden almaya Kaç kez bir alevin sönüp yeniden parlaması beklenebilir ki? Cennetteyim cehennemin tam ortasında Seni düşlediğim her yer cennet bana Gerçek ile hayallerimin arasında ince bir çizgideyim Nereye adımımı atsam dönüp arkama bakar qözlerim Hangi insanın bir hayalin peşinden kendini yokluğa atması beklenebilirki? Hayallerimdesin yokluğunun tam ortasında Uyanmak istemediğim bir rüyamsın aslında Sadece benimsin.Sadece bir rüya.. Ama qüneşimsinde aynı zamanda Doğuyorsun qeceme,rüyalarıma Uyanıyorum ve sen olmuyorsun yanımda Sensiz olmaktansa uyumak isterim her qün her dakika Gerçek ile hayallerimin arasında ince bir çizgideyim Sana adımımı attım şimdi hayallerimin peşindeyim.. Kim sensiz bu kalbimin atmasını bekleyebilir ki? Cehennemdeyim artık kendimle baş başa Olmadında zaten..Olamazsın da.. Dedim ya.. Sadece qüzeL bir rüya..!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Ptsi 14 Eyl. 2009 - 18:29 | |
| | |
|
| |
L Katılımcı Öğrenci
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Ptsi 14 Eyl. 2009 - 22:05 | |
| Sonuçları kim belirleyecek ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Salı 15 Eyl. 2009 - 9:23 | |
| anket yapacaz felan diyodu bnce çok az kişi katılacagı için bu iş yatacak =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Salı 15 Eyl. 2009 - 10:38 | |
| Çünkü sitede üye yok.. Bunu başka bir sitede yaptım ve 245 kişi oy kuLLandı..!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Salı 15 Eyl. 2009 - 19:07 | |
| ee söleyin o zmn yeni gelen arklarınızı varsa üye olsnlar =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Perş. 17 Eyl. 2009 - 11:10 | |
| Dha kimseyi tanımıyorum ki.. Tanıdığım herkesLe (2 kişi hariç) burda tanıştım.. AsıL siz okuLdan arkadaşLarınıza söyLeyin de üye oLsunLar.. | |
|
| |
SezerBolat Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 532 Yaş : 30 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-D Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Perş. 17 Eyl. 2009 - 16:21 | |
| Okul başlatınca sayımız dahada artacaktır inş. | |
|
| |
L Katılımcı Öğrenci
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Perş. 17 Eyl. 2009 - 16:34 | |
| Umarım öyle olur boşuna mı yazdık lan | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Cuma 18 Eyl. 2009 - 9:22 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Cuma 18 Eyl. 2009 - 9:26 | |
| sanki o şiiri bunun için yazdın doruk xD | |
|
| |
L Katılımcı Öğrenci
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Cuma 18 Eyl. 2009 - 17:26 | |
| Olsun kardeş sonuçta el emeği göz nuru alın teri | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir yarışması..!! Paz 8 Kas. 2009 - 14:21 | |
| - Deniz Bilgin demiş ki:
- anket yapacaz felan diyodu bnce çok az kişi katılacagı için bu iş yatacak =)
Sanrm öLe oLcak .s | |
|
| |
| Şiir yarışması..!! | |
|