Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((=
+2
RespecTR
Başak CuLLen
6 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 29 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-B Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 27/07/09
Konu: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Cuma 7 Ağus. 2009 - 17:20
SLmm..! Başak ben.Bu sene Lise 1'e başLacm Allah'ın izniyLe ((= ÖzeL akdeniz Palmiye Koleji'nden qeliyorum.SeviLen biriyim. ProfösyoneL tiyatrocuyum ve profösyoneL okçuyum. Şarkı söyLerm .Eski okuLumda bir grubum wardı ama Liseye qeçince ayrıLmak zorunda kaldık. Emo , punk ve gothic tarzı müzikLer dinliyorum.Ama o tarz söyLemiyorm. Gitar çalabiLen biri buLursam şarkıLarımı internete koymayı pLanLıyorum. En sevdiğim renkLer siyah , pembe ve mor.. 28 Ağutos 1995 doğumLuyum.21 qün sonra 14. yaşımı doLduracağım ama minyon tipLiyim.Bu yüzden daha küçük gösteriyorum AsLında çok açık tenLiyim ama yazın çok fazLa güneş aLtında durduğum için karardım İnanıLmaz derecede Twilight ve Edward hayranıyım.4 kitabını da okudm.Nick'imden anLaşıLıo zatnn..* ÖzeL okuLdan geLdğim için önyargıLı kesinLkLe davranmayın.. KoLejLiLer sizin o fiLmLerde gördükLeriniz gibi değiL (en azında büyük kısmı değiL ve bende değiLim) Kimse kendini bişe zanneden , havaLı kızLardan oLduğum asLa düşünmesin !
En son ''BaşaK CuLLen'' tarafından C.tesi 26 Eyl. 2009 - 14:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RespecTR BuqRa KOÇER
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Mezun Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 30/07/08
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Cuma 14 Ağus. 2009 - 12:50
Hoş Geldin Başak İyi seneler İyi Forumlar
Başak CuLLen Miss Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 29 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-B Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 27/07/09
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Cuma 21 Ağus. 2009 - 14:48
BaDMaSTeR demiş ki:
Hoş Geldin Başak İyi seneler İyi Forumlar
HoşbuLduk.. Tşk..
feyzahilal_05 Kıdemli Öğrenci
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 Nerden : mersin Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Sınıf Belirtilmemiş Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 25/08/09
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Salı 25 Ağus. 2009 - 9:02
hmm bende bu sene lise 1 e başlayacağım umarım hepimiz için hayırlı olur
Deniz Bilgin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= C.tesi 29 Ağus. 2009 - 18:54
slm başak h.g okl güsel =))
NihaLy Çömez
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 29 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 9-B Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/07/09
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Salı 1 Eyl. 2009 - 16:38
başakcım eğer istersen ben sana eşlik edebilirim bnmde gitar için bir eşe ihtiyacım vardı senle birlikte kursa gidip videolarımızı internete yayabilirz
RespecTR BuqRa KOÇER
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Mezun Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 30/07/08
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Salı 1 Eyl. 2009 - 16:39
hadi kolay gelsin x)
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Ptsi 7 Eyl. 2009 - 15:18
NihaLy demiş ki:
başakcım eğer istersen ben sana eşlik edebilirim bnmde gitar için bir eşe ihtiyacım vardı senle birlikte kursa gidip videolarımızı internete yayabilirz
Ben gitar dersi aLmayacam.. Ama sen bana çaLarsan sevinirim xD Benm hedefim daha farkLı.. BiLgisayar ortamında müzik yapabiLeN varmı??
RespecTR BuqRa KOÇER
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Salı 8 Eyl. 2009 - 13:04
bilgisayar ortamında derken?
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Cuma 11 Eyl. 2009 - 17:53
RespecTR demiş ki:
bilgisayar ortamında derken?
Yani gitarLa değiL.. HiLLary Duff'ın şarkıLarı gibi birşeyLer istiyorum.. ÖyLe müzik yapabiLen biri arıyorum
RespecTR BuqRa KOÇER
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Cuma 11 Eyl. 2009 - 18:02
Beat Maker diosun.Bu işi amatör çapta yapan elemanlar bulursan olur.Ama benim bi arkdaşım var beat maker parçaları 400 500 tl ye satıo bi bak ama sen
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Paz 13 Eyl. 2009 - 15:42
Parası sorun dğL.. Yeterki beğeneyim xD
RespecTR BuqRa KOÇER
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Paz 13 Eyl. 2009 - 16:14
tmm sana yapalım bişiler
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Paz 13 Eyl. 2009 - 18:17
elifsukoçak Miss Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 505 Yaş : 29 Nerden : Mersin / Mezitli Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Mezun Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 11/09/09
Konu: Geri: Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((= Perş. 3 Şub. 2011 - 9:37
Başakkk
Yeni kız..! Başak Cullen..* Tanımak isteyen TıkLasn.. ((=