Gençler ben mehmet çelik son sınıfa geçtim Allah izin verirse bu sene sınava girecem size yardım etmek isterdim ama malum ders çalışmak lazım. hadi size güveniyorum iyi bir site yapacağınıza elinize sağlık Allah yardımcınız olsun siteyi arkadaşlara vermneye çalışacam
SezerBolat Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 532 Yaş : 30 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-D Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/08/08
sağolun arkadaşlar eğer bir isteğiniz olursa elimden geleni yaparım materyal felan lazım olursa bulmaya çalışırım msn adresim mhmet.celik@windowslive.com
RespecTR BuqRa KOÇER
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Mezun Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 30/07/08
Kendi Kendine Triplere Girmene de gerek yok.Biraz bilgin varsa bunun Bedava hostlardan biri olduğunu anlamışsındır.YetkinForum bugünlerde modül ayarlarını paralı yaptığı için pek üstünde oynama yapamıoruz.Ha herşey 19 mayıs için diyosan karşılıksızda bişiler yapabilceğine inanıorum.Baktık gerçek anlamda bişiler oluo.O zamn tabiki yönetim panelini sanada açabiliriz.Bakalm Nasıl Coşturcaksın Bekliyoruz
Deniz Bilgin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : 10-E Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/09
bn modluk istiorm.. yeterli msj sayısına ulaştıma inanıorm yani en azından bu kdar az paylaşm olan bi sitede bu kadarı ii diye düşünüorm ayrıca sitede en çok onlıne olan kişilerden ve en çok konu açan kişilerden biri bnm bni mod yaparsn siteye daha çok canlılık getirebilirm msnim darkness-venom@hotmail.com istersn ekle ordan konusalm..
RespecTR BuqRa KOÇER
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Nerden : Mersin Ruh Hali : Başarı : Güçlülük : Aktiflik : Sınıf : Mezun Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 30/07/08